elhacker.net cabecera Bienvenido(a), Visitante. Por favor Ingresar o Registrarse
¿Perdiste tu email de activación?.

 

 


Tema destacado: Recuerda que debes registrarte en el foro para poder participar (preguntar y responder)


+  Foro de elhacker.net
|-+  Programación
| |-+  Programación General
| | |-+  .NET (C#, VB.NET, ASP)
| | | |-+  Programación Visual Basic (Moderadores: LeandroA, seba123neo)
| | | | |-+  A question!Build exe please hep me!
0 Usuarios y 1 Visitante están viendo este tema.
Páginas: [1] 2 3 Ir Abajo Respuesta Imprimir
Autor Tema: A question!Build exe please hep me!  (Leído 7,646 veces)
odesa

Desconectado Desconectado

Mensajes: 36



Ver Perfil
A question!Build exe please hep me!
« en: 28 Octubre 2008, 12:27 pm »

Hi friends,
My question is that:
I have two source code.And I try to make one program.

Firs source code name is:stub
Second source code name is: Builder

Stub has a text box on form.
Builder has a textbox and a command buton on form.

I get it stub.exe into builder.exe and I wanna make when Builder make a new exe file,  on builder's text box write to stub's text.box!

Example Picture:


How can I make it on vb?
What is example code, please help me!


En línea

WestOn

Desconectado Desconectado

Mensajes: 272


El testamento Maya...


Ver Perfil
Re: A question!Build exe please hep me!
« Respuesta #1 en: 28 Octubre 2008, 13:02 pm »

wenas, your question..EXE to EXE o form1 to Form2 ??

form1 to form2:
Código
  1. command1_click()
  2. form2.text1.text = text1.text
  3.  

exe to exe i don't know  :xD

un saludo


En línea

En mi cabeza existe una barrera espacio-tiempo de 4cm³. ¿Alguien sabe como eliminarla?.
                                                                                                                                                                                                                            
odesa

Desconectado Desconectado

Mensajes: 36



Ver Perfil
Re: A question!Build exe please hep me!
« Respuesta #2 en: 28 Octubre 2008, 13:09 pm »

Stub is a resource file in builder.
When I press the Build exe buton a new file will creating.
Think this subject like a troagent, keylogger!

I wanna make
Text1.Text On Builder When Press The Buton Text1.Text On Stub ----> A NEW SERVER FILE1
How Can I make?

En línea

cobein


Desconectado Desconectado

Mensajes: 759



Ver Perfil WWW
Re: A question!Build exe please hep me!
« Respuesta #3 en: 28 Octubre 2008, 14:37 pm »

Same as any server editor.
En línea

http://www.advancevb.com.ar
Más Argentino que el morcipan
Aguante el Uvita tinto, Tigre, Ford y seba123neo
Karcrack es un capo.
odesa

Desconectado Desconectado

Mensajes: 36



Ver Perfil
Re: A question!Build exe please hep me!
« Respuesta #4 en: 28 Octubre 2008, 17:50 pm »

But How Can I do?
I ask which code I use cobein?
How Can I do?
En línea

& eDu &


Desconectado Desconectado

Mensajes: 580



Ver Perfil
Re: A question!Build exe please hep me!
« Respuesta #5 en: 28 Octubre 2008, 17:53 pm »

But How Can I do?
I ask which code I use cobein?
How Can I do?

Odesa use the Class Edit Server Editor by cobein, search in the vb forum, in page 2 or 3.
En línea

odesa

Desconectado Desconectado

Mensajes: 36



Ver Perfil
Re: A question!Build exe please hep me!
« Respuesta #6 en: 28 Octubre 2008, 17:58 pm »

I don't use a class editor!
I supposed My question is very very easy?
Only
1 builer + 1 stub  = & 1 server
Text1 ---- Text1 ---- Text1
Buton

The Formul Is very easy?Anybody can make this?
En línea

& eDu &


Desconectado Desconectado

Mensajes: 580



Ver Perfil
Re: A question!Build exe please hep me!
« Respuesta #7 en: 28 Octubre 2008, 18:06 pm »

Yes, you must use Class Edito Server, this module write information ex: Builder ->Write information in Stub.exe
En línea

odesa

Desconectado Desconectado

Mensajes: 36



Ver Perfil
Re: A question!Build exe please hep me!
« Respuesta #8 en: 28 Octubre 2008, 18:14 pm »

Are you joking with me?
It is not necessary for using class editor.
I ask very very easy question?
And anybody can't answer to me?
En línea

& eDu &


Desconectado Desconectado

Mensajes: 580



Ver Perfil
Re: A question!Build exe please hep me!
« Respuesta #9 en: 28 Octubre 2008, 18:21 pm »

Are you joking with me?
It is not necessary for using class editor.
I ask very very easy question?
And anybody can't answer to me?

   
OK, and you get away
En línea

Páginas: [1] 2 3 Ir Arriba Respuesta Imprimir 

Ir a:  

Mensajes similares
Asunto Iniciado por Respuestas Vistas Último mensaje
UAC Question.. HELPP!!
Programación Visual Basic
sonykuccio 4 2,105 Último mensaje 27 Enero 2011, 17:27 pm
por sonykuccio
LAMEXP Build -326 Ayuda
Software
Zorronde 3 1,929 Último mensaje 12 Marzo 2011, 15:48 pm
por SuperDraco
Error en apt-build en Katya
GNU/Linux
clamide 0 1,400 Último mensaje 30 Julio 2011, 18:49 pm
por clamide
Question ? help bug puerto 443
Bugs y Exploits
Ceh 4 4,989 Último mensaje 30 Mayo 2014, 05:47 am
por .:UND3R:.
Dudas-Examen/question about exam Linux
GNU/Linux
Neetzek 5 6,473 Último mensaje 27 Abril 2022, 18:53 pm
por #!drvy
WAP2 - Aviso Legal - Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines