elhacker.net cabecera Bienvenido(a), Visitante. Por favor Ingresar o Registrarse
¿Perdiste tu email de activación?.

 

 


Tema destacado: Trabajando con las ramas de git (tercera parte)


+  Foro de elhacker.net
|-+  Programación
| |-+  Scripting
| | |-+  compilador de script php a .exe
0 Usuarios y 1 Visitante están viendo este tema.
Páginas: [1] Ir Abajo Respuesta Imprimir
Autor Tema: compilador de script php a .exe  (Leído 1,838 veces)
bonaletes

Desconectado Desconectado

Mensajes: 1


Ver Perfil
compilador de script php a .exe
« en: 14 Marzo 2014, 15:20 pm »

Hola busco un compilador de script php para poder crear un ejecutable .exe.
El script php esta diseñado para windows no para programar en web. Gracias


En línea

Eleкtro
Ex-Staff
*
Desconectado Desconectado

Mensajes: 9.813



Ver Perfil
Re: compilador de script php a .exe
« Respuesta #1 en: 14 Marzo 2014, 16:59 pm »

Me parece que no has buscado mucho...

· Phc-win
Citar
phc-win is an open source PHP compiler for Windows. It compiles PHP scripts to PHP-native bytecode and then produces an EXE file containing your compiled code.


· Can you “compile” PHP code?
Citar
HHVM

    Wikipedia, GitHub
    formerly HipHop for PHP
    virtual machine (with JIT compilation to native code) and compiler to its bytecode
    preceded by (as of early 2013) discontinued HPHPc that compiled to C++
    developed by Facebook

Phalanger

    CodePlex (download), Wikipedia
    compiles to .NET (CIL)

phc

    compiles to native binaries
    not very active now (February 2014) – last version in 2011, last change in summer 2013

Roadsend PHP Compiler

    GitHub, GitHub of a rewrite
    free, open source implementation of PHP with compiler
    compiles to native binaries (Windows, Linux)
    discontinued since 2010 till contributors found – website down, stays on GitHub where last change is from early 2012

bcompiler

    PECL extension of PHP
    experimental
    compiles to PHP bytecode, but can wrap it in Windows binary that loads PHP interpreter (see bcompiler_write_exe_footer() manual)
    looks discontinued now (February 2014) – last change in 2011

Project Zero

    Wikipedia, IBM
    incubator of changes for WebSphere sMash
    supported by IBM
    compiles to Java bytecode
    looks discontinued now (February 2014) – website down, looks like big hype in 2008 and 2009

Bambalam

    compiles to stand-alone Windows binaries
    the binaries contain bytecode and a launcher
    looks discontinued now (February 2014) – last change in 2006

BinaryPHP

    compiles to C++
    looks discontinued now (February 2014) – last change in 2003


+

· PHP compiler for windows

Saludos


« Última modificación: 14 Marzo 2014, 17:01 pm por Eleкtro » En línea

Páginas: [1] Ir Arriba Respuesta Imprimir 

Ir a:  

WAP2 - Aviso Legal - Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines