elhacker.net cabecera Bienvenido(a), Visitante. Por favor Ingresar o Registrarse
¿Perdiste tu email de activación?.

 

 


Tema destacado: Entrar al Canal Oficial Telegram de elhacker.net


+  Foro de elhacker.net
|-+  Programación
| |-+  Scripting
| | |-+  [BATCH] [VBS] Crear un script para subir un archivo a Mediafire?
0 Usuarios y 1 Visitante están viendo este tema.
Páginas: 1 2 3 [4] Ir Abajo Respuesta Imprimir
Autor Tema: [BATCH] [VBS] Crear un script para subir un archivo a Mediafire?  (Leído 28,040 veces)
Eleкtro
Ex-Staff
*
Desconectado Desconectado

Mensajes: 9.788



Ver Perfil
Re: [BATCH] [VBS] Crear un script para subir un archivo a Mediafire?
« Respuesta #30 en: 2 Diciembre 2011, 09:47 am »

Siento revivir el post, pero es mejor que crear uno nuevo xD

¿Alguien puede aportar algo más al tema?

Sigo buscando una manera de subir un archivo a Mediafire con un script, desde Windows... No me importa si es con un script de Perl, VBS, Batch, O con aplicaciones de terceros, No me importa como séa... Mientras se pueda utilizar desde Windows....

Buf, a ver si algún día lo consigo jeje.

Un saludo.


EDITO: Acabo de dar con esta aplicación:

http://wput.sourceforge.net/wput.1.html

Pero por dsgracia parece que solo permite subir archivos por ftp...  :(

Dejo este log por si sirviera de algo... simplemente he pobado un "wget www.mediafire.com" y me ha guardado la respuesta:


Código
  1. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml2/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <html xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"/> <title>Free File Sharing Made Simple - MediaFire</title> <META NAME="keywords" CONTENT="free file sharing, file sharing"/> <META NAME="description" CONTENT="MediaFire is the simplest free file hosting service for businesses, professionals, and individuals to share files and images with others."/> <META NAME="ROBOTS" CONTENT="INDEX,FOLLOW"/> <META NAME="GOOGLEBOT" CONTENT="INDEX,FOLLOW"/> <meta http-equiv="Cache-Control" content="no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0"/> <meta http-equiv="Pragma" content="no-cache"/> <meta http-equiv="Expires" content="0"/>  <meta property="og:title" content="MediaFire"/> <meta property="og:image" content="http://www.mediafire.com/images/mf_logo50x50.png"/> <meta property="og:type" content="website"/> <meta property="og:site_name" content="MediaFire"/> <meta property="og:url" content="http://www.mediafire.com/"/> <meta property="fb:app_id" content="124578887583575"/>  <link href="http://cdn.mediafire.com/css/mfv3_69383.php?ver=nonssl" rel="stylesheet" type="text/css"/> <link href="http://cdn.mediafire.com/css/mfv4_69383.php?ver=nonssl" rel="stylesheet" type="text/css"/> <!--[if lte IE 8]> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://cdn.mediafire.com/css/ie_69383.css?ver=nonssl"/> <![endif]--> <!--[if lt IE 7]> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://cdn.mediafire.com/css/ie6_69383.css?ver=nonssl"/> <![endif]--> <!--[if IE 7]> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://cdn.mediafire.com/css/ie7_69383.css?ver=nonssl"/> <![endif]--> <link rel="SHORTCUT ICON" href="http://cdn.mediafire.com/favicon.ico"/> <script type="text/javascript">var Iu='Free File Sharing Made Simple - MediaFire'; </script> <style type="text/css"> #statusmessage{position:fixed;top:200px;} </style> <script type="text/javascript">var JS_LoadTime= 69383;var SP;try{SP=(/\.mediafire\.com$/).test(top.location.host);}catch(e){SP=false;}if(top!=self&& !SP){top.location.href=self.location.href;} </script> </head> <body class="home animating time-to-upgrade">  <div id="statusmessage" name="statusmessage" style="display:none;"> <div style="width:600px;margin:auto;padding:10px;opacity:0.95;"> <div class="statusmessage_wrapper" style="padding:20px;text-align:center;"> <div id="statusmessage_text" name="statusmessage_text"></div> <div id="dismiss_message_div"> Click to dismiss this message </div> </div> </div> </div> <div id="modal_window_popup" style="display:none" class="popup"> <a href='#' OnClick="ai('modal_window_popup');pN('http://cdn.mediafire.com/blank.html','modal_msg_iframe');return false;" id="modal_window_closer" class="popup-close"></a> <div style=""> <iframe name="modal_msg_iframe" id="modal_msg_iframe" src="http://cdn.mediafire.com/blank.html" scrolling="no" frameborder="0"></iframe> </div> </div>   <div id="notify_main" class="msg_default msg_size1" style="display:none;" onclick="Qv(event);" onmouseover="if(!NH&& !NB)OI(4);NH=true;" onmouseout="NH=false;"> <div class="notify_msgwrapper"> <p> <span id="notify_msgtitle_min" class="notify_msgtitle_min">100 Recent Messages</span> <span id="notify_msgtitle" class="notify_msgtitle">Message title goes here</span> <span id="notify_msgbody" class="notify_msgbody">Short paragraph explaining the nature of the message goes here.</span> </p> </div> <div id="notify_msgscroll" class="notify_msgscroll"> <a class="msgscroll_up" href="#" onclick="Pf();return false;"></a> <a class="msgscroll_dn" href="#" onclick="Pe();return false;"></a> <p id="notify_msgnumber" class="msgnumber"></p> </div>  </div> <div class="upgrade_your_browser"> <div class="ninesixty_container"> It appears you are using an older browser. For a better experience when using MediaFire, we recommend you <a href="#" style="color:#fff;text-decoration:underline;cursor:pointer;" onclick="LoadIframeLightbox('/dynamic/template_popup.php?page=upgrade_browser',800,338);return false;">upgrade your browser</a>. </div> </div> <div id="container" class=" "> <div id="content_container"> <a name="top"></a> <textarea id="holdtext" style="display:none"></textarea>  <div id="header"> <div class="wrap cf" style="position:relative;"> <h2 class="logo cf">  <a href="/">MediaFire</a>  <span class="slogan">File sharing made simple.</span> </h2>   <div id="logged_in_info" class="login_inprogress"> <div id="loggedin" class="prelogin"> <div class="dropdown cf"> <a name="loggedin_email" id="loggedin_email" href="/myaccount.php"></a> <div id="avatar-icon" class="arrow_tab"><a href="/myaccount/customize_avatar.php"><img src="https://secure.gravatar.com/avatar/00000000?s=27&d=mm&f=y" style="width: 27px; height: 27px" /></a></div> <ul id="loggedin_dropdown">  <li> <a href="/myaccount/customize_avatar.php">Change Avatar</a> </li> <li>  <a OnClick="if(fu!=0){return true;}else{LoadIframeLightbox('/templates/upgrade/ssl.html',750,360);return false;} " href="https://www.mediafire.com/" title="Turn Secure Encryption On">SSL is OFF</a>  </li>  <li> <a href="#" OnClick="dO();return false;">Sign Out</a> </li> </ul> </div> </div>  <div id="notloggedin_wrapper" class="hide"> <div id="notloggedin" class="prelogin"> <ul id="login_signup"> <li class="signup_button"><a href="/register.php">Sign Up</a></li> <li> <a id="headerlogin_tab" href="javascript:void(0);" onclick="akQ(1);return false; " class="">Login<span class="logintab_overlay">Login</span></a> </li> </ul> </div> </div>  </div>  <ul class="nav"> <li id="toptab_0" class="toptab_home" style="display:none"><a href="/">Home</a></li> <li id="toptab_1" class="toptab_myfiles" style="display:none"><a href="/myfiles.php">My Files</a></li> <li id="toptab_2" class="toptab_myaccount" style="display:none"><a href="/myaccount.php">My Account</a></li> <li id="toptab_3" class="toptab_myusers" style="display:none"><a href="/myaccount/manageusers.php">My Users</a></li> <li id="toptab_4" class="toptab_upgrade" style="display:none"><a href="/select_account_type.php?utm_source=header&utm_medium=headernav" class="upgrade_acct">Upgrade</a></li> <li id="toptab_5" class="toptab_help" style="display:none"><a href="http://support.mediafire.com/index.php?/Knowledgebase/List/Index/1/general-questions" target="_blank">Help</a> <li id="toptab_6" class="toptab_tour" style="display:none"><a href="/tour.php" class="tour-dropdown-from-top">Tour</a></li> <li id="toptab_7" class="toptab_dmca" style="display:none"><a href="/dmca/dmca_confirmation.php">DMCA</a></li> <li id="toptab_8" class="toptab_reseller" style="display:none"><a href="/reseller/reseller_account.php">Reseller</a></li>  </ul>   <div id="main_login" name="main_login" class="main_login">  <div class="tabs"> <ul class="cf"> <li id="login_tab_mediafire" onclick="if(UserLogin==0)vQ(1);return false;" title="MediaFire Login" class="current" ><div></div></li> <li id="login_tab_facebook" href="javascript:void(0);" onclick="if(!wM)vQ(2);return false;" title="Login Using Facebook" ><div></div></li> <li id="login_tab_twitter" href="javascript:void(0);" onclick="if(!wL)vQ(3);return false;" title="Login Using Twitter" ><div></div></li> <li id="login_close" href="javascript:void(0);" class="close" onclick="akT();"></li> </ul>  <div id="socialnetworks_support" class="login_hide"> <div class="login_social_inner"> <h2 class="soc_heading">Powerful for business. Simple for everyone.</h2> </div> </div>  <div id="login_mediafire">  <div style="display:none;margin-left:-19px;padding:82px 0;" id="login_spinner"> <div style="text-align:center"> <p style="margin:20px"><img src="http://cdn.mediafire.com/images/icons/ajax-loader-grey_round.gif"></p> <p>Logging in&hellip;</p> </div> </div>  <div id="login_form"> <p class="soc_error" style="display:none;margin:10px 20px 10px 0;padding:5px;" id="login_penalty_message"></p> <form name="form_login1" id="form_login1" method="post" action="/dynamic/login.php?popup=1" target="userwork"> <fieldset> <label>Your Email Address:</label> <input type="text" name="login_email" id="login_email"/> <label>Password:</label> <input type="password" name="login_pass" id="login_pass" autocomplete="off"/> <a href="/lost_password.php" class="forgot-pwd">Forgot your password?</a> <input type="checkbox" name="login_remember" id="login_remember" checked/><p id="login_remember_p">Remember me on this computer</p> <input id="submit_login" type="submit" name="submit_login" value="Login to MediaFire"/> <div id="login_secure_header_link"> <a href="https://www.mediafire.com/ssl_login.php?type=login" id="login_ssl_btn" class="secondary btn"><span></span>Login using SSL encryption</a> </div> </fieldset> </form> </div> </div>  <div id="login_facebook" class="login_hide"> <div class="login_social_inner"> <p class="soc_heading">Use your Facebook account to<br/>login to MediaFire.</p> <div class="soc_login_block"> <div style="display:none;"><input id="facebook_app_id" type="hidden" value="124578887583575"/></div> <div id="facebook_login_0"> <div style="text-align:center;"> <p style="margin:20px"> <img src="http://cdn.mediafire.com/images/icons/ajax-loader-grey_round.gif"> </p> <p> Please wait... </p> </div> </div> <div style="display:none;" id="facebook_login_1"> <div style="text-align:center;margin:14px 0 26px 0;"> <a href="#" onclick="javascript:mI=yF('facebook',function(){wP(1);});vZ();return false;"><img src="http://cdn.mediafire.com/images/buttons/btn_facebook_connect.png"></a> </div> <div class="soc_perms_option"> <span class="soc_options_heading">Options:</span> <div style="border-bottom:1px solid #d7d9db;"> <input type="checkbox" name="fb_email_allow" id="fb_email_allow" checked="checked"/> <p>Enable MediaFire to get my email address from Facebook. (recommended)</p> </div> <div> <input type="checkbox" name="fb_publish_stream_allow" id="fb_publish_stream_allow" checked="checked"/> <p>Allow me to post to my Facebook Wall from MediaFire.</p> </div> </div> </div> <div style="display:none;" id="facebook_login_2"> <div style="text-align:center"> <p style="margin:20px"> <img src="http://cdn.mediafire.com/images/icons/ajax-loader-grey_round.gif"> </p> <p> Logging in... </p> </div> </div> <div style="display:none;" id="facebook_login_3"> <p class="soc_error" style="display:none;" id="fb_error_step3"></p> <form action="/dynamic/fb_login.php" target="userwork" method="POST" onsubmit="wP(2);return true;"> <p class="soc_display_email" id="fb_step3_email"></p> <label>Password:</label> <input type="password" autocomplete="off" name="mf_password" id="mf_password"/> <a href="/lost_password.php" class="forgot-pwd">Forgot your password?</a> <div> <input type="submit" value="Connect" style="margin-top:10px;"/> </div> </form> </div> <div style="display:none;" id="facebook_login_4"> <div class="soc_toggler"> <a href="#" class="use_fbemail_active inset-box">Use My Facebook Email</a> <a href="#" onclick="wP(5);return false;" class="use_mfemail_inactive secondary-btn">Link Using MediaFire Account</a> </div> <div id="create_new_mf"> <p class="soc_error" style="display:none;" id="fb_error_step4">This gets filled if something bad happened.</p> <form action="/dynamic/fb_login.php" target="userwork" method="POST" id="use_fb_email_form" onsubmit="wP(2);return true;"> <label>Password:</label> <input type="password" autocomplete="off" name="use_fb_email_pass" id="use_fb_email_pass"/> <label>Confirm Password:</label> <input type="password" autocomplete="off" name="use_fb_email_pass2" id="use_fb_email_pass2"/> <div> <input type="submit" value="Use Facebook Email" style="margin-top:25px;"/> </div> </form> </div> </div> <div style="display:none;" id="facebook_login_5"> <div class="soc_toggler"> <a href="#" onclick="wP(4);return false;" class="use_fbemail_inactive secondary-btn">Use My Facebook Email</a> <a href="#" class="use_mfemail_active inset-box">Link Using MediaFire Account</a> </div> <div id="link_another_mf"> <p class="soc_error" style="display:none;" id="fb_error_step5"></p> <form action="/dynamic/fb_login.php" target="userwork" method="POST" id="link_mf_acct_form" onsubmit="wP(2);return true;"> <label>Your MediaFire Email:</label> <input type="text" name="mf2_email" id="mf2_email"> <label>MediaFire Password:</label> <input type="password" autocomplete="off" name="mf2_password" id="mf2_password"> <a href="/lost_password.php" class="forgot-pwd">Forgot your password?</a> <div> <input type="submit" value="Connect" style="margin-top:6px;"/> </div> </form> </div> </div> <div style="display:none;" id="facebook_login_6"> <p class="soc_p_center">You are logged in with Facebook,<br/>but you did not allow your email.</p> <p class="soc_p_center"><a href="#" onclick="javascript:vZ('email,publish_stream')"><img src="http://cdn.mediafire.com/images/buttons/btn_facebook_allowemail.png"></a></p> <p class="soc_p_center">or</p> <a href="/register.php" id="btn_fb_create_mfaccount" class="primary-btn">Create MediaFire Account</a> </div> <div style="display:none;"> <form action="/dynamic/fb_login.php" target="userwork" method="POST" id="facebook_login_form" name="facebook_login_form" style="margin:0px;"> <input type="hidden" name="fb_login_action" id="fb_login_action"/> <input type="hidden" name="fb_login_data1" id="fb_login_data1"/> <input type="hidden" name="fb_login_data2" id="fb_login_data2"/> </form> </div>   </div> </div> </div>  <div id="login_twitter" class="login_hide">  <div class="login_social_inner"> <p class="soc_heading">Use your Twitter account to<br/>login to MediaFire.</p> <div class="soc_login_block"> <div id="twitter_login_0"> <div style="text-align:center"> <p style="margin:20px"> <img src="http://cdn.mediafire.com/images/icons/ajax-loader-grey_round.gif"> </p> <p> Please Wait&hellip; </p> </div> </div> <div style="display:none;" id="twitter_login_1"> <div class="twitter_login_gfx"> <a href="#" onclick="mI=yF('twitter',function(){wX(1);});wI();wX(2);return false;" id="twitter_login_url"><img src="http://cdn.mediafire.com/images/buttons/btn_twitter_connect.png" alt="Sign in with Twitter"/></a> </div> </div> <div style="display:none;" id="twitter_login_2"> <div style="text-align:center"> <p style="margin:20px"> <img src="http://cdn.mediafire.com/images/icons/ajax-loader-grey_round.gif"> </p> <p> Logging in&hellip; </p> </div> </div> <div style="display:none;" id="twitter_login_3"> <div class="soc_toggler"> <a href="#" class="use_twemail_active inset-box">Use Twitter Email</a> <a href="#" onclick="wX(4);return false;" class="use_mfemail_inactive secondary-btn">Use MediaFire Email</a> </div> <div id="create_new_tw"> <p class="soc_error" style="display:none;" id="tw_error_step3"></p> <form action="/dynamic/tw_login.php" target="userwork" method="POST" onsubmit="wP(2);return true;"> <label>Twitter Email:</label> <input type="text" name="use_tw_email" id="use_tw_email" value=""/> <label>New password:</label> <input type="password" autocomplete="off" name="use_tw_email_pass" id="use_tw_email_pass"/> <label>Confirm Password:</label> <input type="password" autocomplete="off" name="use_tw_email_pass2" id="use_tw_email_pass2"/> <div> <input type="submit" value="Use Twitter Email" style="margin-top:25px;"/> </div> </form> </div> </div> <div style="display:none;" id="twitter_login_4"> <div class="soc_toggler"> <a href="#" onclick="wX(3);return false;" class="use_twemail_inactive secondary-btn">Use Twitter Email</a> <a href="#" class="use_mfemail_active inset-box">Use MediaFire Email</a> </div> <div id="link_another_tw"> <p class="soc_error" style="display:none;" id="tw_error_step4"></p> <form action="/dynamic/tw_login.php" target="userwork" method="POST" onsubmit="wP(2);return true;"> <label>Your MediaFire Email:</label> <input type="text" name="mf2_email" id="mf2_email" value=""/> <label>MediaFire Password:</label> <input type="password" autocomplete="off" name="mf2_password" id="mf2_password"/> <a href="/lost_password.php" class="forgot-pwd">Forgot your password?</a> <div> <input id="btn_fb_authenticate" type="submit" value="Connect" style="margin-top:10px;"/> </div> </form> </div> </div> <div style="display:none;"> <form action="/dynamic/tw_login.php" target="userwork" method="POST" id="twitter_login_form" name="twitter_login_form" style="margin:0px;"> <input type="hidden" name="tw_login_action" id="tw_login_action"/> <input type="hidden" name="tw_login_data1" id="tw_login_data1"/> <input type="hidden" name="tw_login_data2" id="tw_login_data2"/> </form> </div>  </div> </div> </div> </div> </div>  </div> </div>  <div id="fb-root"></div> <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6/jquery.js"></script> <script language="javascript" src="http://cdn.mediafire.com/js/master_69383.js" type="text/javascript"></script> <script language="javascript" type="text/javascript">kd='wxanbwjb1bf';identifier='';UserLogin='0';UserEmail='n/a';fu= 0;lB= 0;if(lB==1)var bZ='https';else var bZ='http';var sPlaxoInsert='';var WRInitTime=(new Date()).getTime();var wM= 0;var wL= 0;var FBAppId='124578887583575';var yO= 30000;var yP= 30000;var mI;jQuery(function($){function aaP(abv){return abv.replace(/\W+/,"-").toLowerCase();};var Jd=BrowserName();if(Jd==="Internet Explorer"){Jd="ie"+parseInt(Bm(),10);}$(document.body).addClass(aaP(lc())+" "+aaP(Jd));$('#form_login1').keydown(function(e){e=e||window.event;if(e.keyCode==13){$(this).closest('form').submit();return false;}});}); </script> <script type="text/javascript">$(document).ready(function(){  }); </script>    <input id="pagename" name="pagename" type="hidden" value="upload">    <div id="main" > <div class="highlight-bg"></div> <div class="top-area" style="bottom:0"> <div class="cloud-bg"></div> <div class="centered"> <div class="inside"> <div class="start-bubble"> <span>Drag files here to start uploading.</span> </div> <div class="folder"> <span class="back"> <span class="file-strip"></span> <span class="front"></span> </span> </div> <h2>Free and secure file sharing made simple.</h2> </div> </div> <div class="mini-footer"> <span>&copy;2011 MediaFire</span> <a href="/about/">About Us</a> <a href="/about/contact_us.php">Contact</a> <a href="http://support.mediafire.com/index.php?/Knowledgebase/List/Index/1/general-questions" target="_blank">Help</a> <a href="/terms_of_service.php">Terms of Service</a> </div> </div> <div class="bottom-area collapsed" style="display:none"> <div class="features"> <div class="wrap"> <div class="first feature unlimited"> <h3>Unlimited</h3> <p>Upload, download, and share as much as you want.</p> </div> <div class="feature trusted"> <h3>Trusted</h3> <p>150 million people per month trust MediaFire to share 760 million files.</p> </div> <div class="last feature free"> <h3>Free</h3> <p>Start using MediaFire immediately by uploading your files, no registration required.</p> </div> </div> </div> <div class="tour-link-txt wrap">Want to learn more? Take the tour.</div> </div> </div>  <div id="tour-content-container"></div>  <iframe style="visibility:hidden" id="workframe1" name="workframe1" width=0 height=0 frameborder=0 src="http://cdn.mediafire.com/blank.html"></iframe> <iframe style="visibility:hidden" id="workframe2" name="workframe2" width=0 height=0 frameborder=0></iframe> <script type="text/template" class="template" id="file_share">
  2.        <div class="share-popup popup-dialog"> <div class="shareoptions_title popup-title"> <span>Share</span> [|= htmlspecialchars(filename) |] - [|= formatBytes(size) |] </div> <div class="popup-content"> <div> <input class="share-mainlink" type="text" value="[|= shareUrl |]" readonly="readonly"/> <a href="javascript:void(0);" class="btn primary copy-link">Copy Link</a> </div> </div>  <div class="tabs cf tabs-collapsed"> <ul> <li data-tab="sharebox-social"> <span> <span class="ico16 wired"></span> Social Networks </span> </li> <li data-tab="sharebox-email"> <span> <span class="ico16 mail"></span> Email </span> </li> <li data-tab="sharebox-moreoptions"> <span> <span class="ico16 gear"></span> More Options </span> </li> </ul>  <div id="sharebox-social"> <form action="dynamic/socialnet.php" method="GET" target="userwork" class="sm" id="sharebox-form-social"> <fieldset> <ul> <li> <label>Select Networks</label> <div class="share-facebook"> <input type="checkbox" id="fb_share_checkbox" name="fb_share_checkbox" checked="" data-input-length="420"/> <span>Facebook <span>(<em class="remaining">420</em>)</span></span> </div> <div class="share-twitter"> <input type="checkbox" id="tw_share_checkbox" name="tw_share_checkbox" checked="" data-input-length="107"/> <span>Twitter <span>(<em class="remaining">107</em>)</span></span> </div> </li> <li> <label>Your Message</label> <textarea id="share_socialnetworks_message" name="share_socialnetworks_message" class="social-share-message"></textarea> </li> <li id="sharebox-social-buttons" class="share-popup-btns"> <input type="submit" class="btn primary" value="Submit"/> <input type="reset" class="btn secondary" value="Reset"/> </li> </ul> </fieldset> <input type="hidden" name="quickkey" value="[|= quickkey |]"> </form> </div>  <div id="sharebox-email"> <form action="dynamic/emailfiles.php" method="POST" target="emailwork" class="sm" id="sharebox-form-email"> <fieldset> <ul> <li> <label>Your Email Address</label> <input name="email_files_from" id="email_files_from" type="text"/> </li> <li> <label>Recipient Email<span style="float:right;font-weight:normal;"><a href="#" onclick="sPlaxoInsert='email_files_to';showPlaxoABChooser('email_files_to','/plaxo/plaxo_cb.html');return false">Import Contacts</a></span></label> <input name="email_files_to" id="email_files_to" type="text"/> </li> <li> <label>Your Message <span class="sharebox-charcount">(<em class="remaining">128</em> characters remaining)</span></label> <textarea id="email_files_message" name="email_files_message"></textarea> </li> <li id="sharebox-email-buttons" class="share-popup-btns"> <input type="submit" class="btn primary" value="Send Link"/> <input type="reset" class="btn secondary" value="Reset"/> </li> </ul> </fieldset> <input type="hidden" name="email_files_qks" value="[|= quickkey |]"> <input type="hidden" name="email_files_names" value="[|= htmlspecialchars(filename) |]"> </form> </div>  <div id="sharebox-moreoptions" class="share-[|=filetype|]">  <div class="morelinks"> <ul> <li class="imageoption">  <label>Link to Image</label> <input type="text" value="[|= urlI |]"/> <a href="javascript:void(0);" class="btn secondary copy-link"><span class="ico16 link"></span></a> </li> <li class="imageoption">  <label>Direct Link</label> <input type="text" value="[|= urlImg |]"/> <a href="javascript:void(0);" class="btn secondary copy-link"><span class="ico16 link"></span></a> </li> <li class="fileoption">  <label>URL with Filename</label> <input type="text" value="[|= urlFile |]"/> <a href="javascript:void(0);" class="btn secondary copy-link"><span class="ico16 link"></span></a> </li> </ul> </div>  <div class="embedlinks"> <ul> <li class="imageoption">  <label>Choose Embed Size</label> <select id="thumb_select" class="" name="" onchange="ahr('[|= hash |]','[|= quickkey |]','[|= filetype |]',this)"> <option value="0">32x32 (icon)</option> <option value="1">107x80 (small thumbnail)</option> <option value="2">191x143 (large thumbnail)</option> <option value="3">335x251 (huge thumbnail)</option> <option value="4">515x385 (for forums)</option> <option value="5" selected="selected">800x600 (15-inch monitor)</option> <option value="6">1024x768 (17-inch monitor)</option> </select> </li> <li> <label>HTML Embed Code</label> [| if (filetype === "image") { |] <input type="text" id="htmlembedcode" value="[|= encodedImage |]"/> [| } else { |] <input type="text" id="htmlembedcode" value="[|= encoded |]"/> [| } |] <a href="javascript:void(0);" class="btn secondary copy-link"><span class="ico16 link"></span></a> </li> <li> <label>Forum Embed Code</label> [| if (filetype === "image") { |] <input type="text" id="forumembedcode" value="[URL=[|= imageViewUrl |]][IMG][|= imageUrl |][/IMG][/URL]"/> [| } else { |] <input type="text" id="forumembedcode" value="[URL=[|= shareUrl |]][|= shareUrl |][/URL]"/> [| } |] <a href="javascript:void(0);" class="btn secondary copy-link"><span class="ico16 link"></span></a> </li> </ul> </div> </div> </div> </div>     </script> <div id="sharebox"></div> <script type="text/javascript" src="/js/encoder.js"></script> <script type="text/javascript"><!--
  3. var templates=LoadTemplatesFromSource();function RunOnLoad(){ap('home');if(LU()){LT(document.body,{folderkey:'myfiles'},function(){$('body').addClass('drag_hover');},function(){$('body').addClass('drag_hover');},function(){$('body').removeClass('drag_hover');},function(){$('body').removeClass('drag_hover').addClass('drag_dropped');},false);$("#main .inside").find(".folder, .start-bubble").hover(function(){$("#main .inside .start-bubble span").text("Click here to start uploading.");},function(){$("#main .inside .start-bubble span").text("Drag files here to start uploading.");});}else{$('#main .start-bubble span').text('Click here to start uploading.');}$('#main .start-bubble, #main .folder').click(function(){ShowUploader();});if(LU()){$('body').addClass('html5');}else if(acV()){$('body').addClass('flash');}else{$('body').addClass('basic');}if(BrowserName()!="Internet Explorer"||parseInt(Bm())>8){var folderInitWidth,folderInitHeight,folderHoverWidth,folderHoverHeight,folderLeftOffset,folderTopOffset,$eFolder=$('#main .folder .back'),XS=false;function Yz(){folderInitWidth=$eFolder.width();folderInitHeight=$eFolder.height();folderHoverWidth=folderInitWidth*1.1;folderHoverHeight=folderInitHeight*1.1;folderLeftOffset=(folderHoverWidth-folderInitWidth)/2;folderTopOffset=(folderHoverHeight-folderInitHeight)/2;};$(window).resize(Yz);function XD(){if(XS)return;XS=true;setTimeout(function(){$eFolder.stop().animate({width:folderHoverWidth+'px',height:folderHoverHeight+'px',marginTop:'-'+folderTopOffset+'px',marginRight:folderLeftOffset+'px',marginBottom:folderTopOffset+'px',marginLeft:'-'+folderLeftOffset+'px'},500,'easeOutQuad');},100);};function Yr(){if(!XS)return;XS=false;setTimeout(function(){$eFolder.stop().animate({width:folderInitWidth+'px',height:folderInitHeight+'px',marginLeft:'0px',marginTop:'0px'},500,'easeOutQuad',function(){$eFolder.attr('style','opacity:1;');Yz();});},100);};setTimeout(function(){$('#main .highlight-bg').animate({opacity:1},1000);},250);setTimeout(function(){folderInitWidth=$eFolder.outerWidth();folderInitHeight=$eFolder.outerHeight();$eFolder.width(folderInitWidth*0.9);$eFolder.height(folderInitHeight*0.9);$eFolder.animate({opacity:1,width:folderInitWidth+'px',height:folderInitHeight+'px'},1000,'easeOutQuad',function(){$(this).attr('style','opacity:1;');Yz();$(this).bind("mouseenter",XD);$(this).bind("mouseleave",Yr);$(this).bind("dragenter",XD);$(this).bind("dragleave",Yr);});},750);setTimeout(function(){$('#main .inside h2').animate({opacity:1},1000,'easeOutQuad');},1000);setTimeout(function(){$('#main .top-area .cloud-bg').animate({opacity:1},1250);},1200);setTimeout(function(){$('#main .top-area .file-strip').css({display:'block'});var fileStripOffset=$('#main .top-area .file-strip').offset();var fileStripHeight=fileStripOffset.top+1098;$('#main .top-area .file-strip').css({height:fileStripHeight});$('#main .top-area .file-strip').animate({height:'0px'},3000,'easeOutQuad');},1250);setTimeout(function(){$('#main .start-bubble').animate({opacity:1,top:0},1000,'easeOutQuad');},3500);setTimeout(function(){if($('body').hasClass('narrow')&&($('body').hasClass('tablet')||$('body').hasClass('mobile')))$('.narrow .top-area').animate({bottom:'70px'},1000,'easeInOutQuad');else if($('body').hasClass('narrow'))$('.narrow .top-area').animate({bottom:'100px'},1000,'easeInOutQuad');else{$('.full .top-area').animate({bottom:'250px'},1000,'easeInOutQuad');$('.condensed .top-area').animate({bottom:'225px'},1000,'easeInOutQuad');$('.tablet .top-area').animate({bottom:'140px'},1000,'easeInOutQuad');$('.mobile .top-area').animate({bottom:'70px'},1000,'easeInOutQuad');}$('.bottom-area').slideDown(1000,'easeInOutQuad',function(){$('.top-area, .bottom-area').attr('style','');var $self=$(this);aow($self);$('body').removeClass('animating');});},4550);}else{$(".bottom-area").bind("click",function(){anE($(this));});}aiG();aci(Zi);};function aci(xf){var akC=undefined;tH.YQ(null,1,'json');if(!(akC=new window.tH.Dv())){return;}akC.ZX(function(x,obj,data){if(typeof obj!=='object'){return;}if(typeof obj.response!=='object'){return;}if(typeof obj.response.myfiles!=='object'){return;}if(obj.response.myfiles.folders&&typeof obj.response.myfiles.folders==='object'){if(obj.response.myfiles.folders.length){xf();return;}}if(obj.response.myfiles.files&&typeof obj.response.myfiles.files==='object'){if(obj.response.myfiles.files.length){xf();return;}}});};function Zi(){var $nav=$('ul.nav');$nav.find('li.current').css('display','none');$nav.find('li.toptab_tour').css('display','none');$nav.find('li.toptab_help').css('display','none');$nav.css('display','inline');}//-->
  4. </script>  <div style="clear:both;"></div> </div> </div> <div class="footer" id="footer"> <div class="primary"> <div class="ninesixty_container cf"> <ul> <li style="padding-left:0;background-image:none;"><a href="/about/">About</a></li> <li><a href="/about/contact_us.php">Contact</a></li>   <li><a href="/about/jobs.php">Jobs</a></li>   <li><a href="http://support.mediafire.com/index.php?/Knowledgebase/List/Index/1/general-questions" target="_blank">Help</a></li>  <li><a href="http://support.mediafire.com/index.php?/Tickets/Submit" target="_blank">Submit Support Ticket</a></li>  <li><a href="/copyright/copyright.php">Copyright</a></li>  <li><a href="/reseller/index.php">Resellers</a></li> <li><a href="http://blog.mediafire.com" target="_blank">Blog</a></li> <li><a href="/sitemap.php">Sitemap</a></li> <li><a href="/terms_of_service.php">Terms</a></li> <li><a href="/privacy_policy.php">Privacy</a></li> </ul> <div class="socialicons cf"> <a href="http://www.facebook.com/mediafire" class="footer_facebooklink" target="_blank"></a> <a href="http://twitter.com/#!/mediafire" class="footer_twitterlink" target="_blank"></a>  </div> </div> </div> <div class="secondary"> <div class="ninesixty_container cf"> <p>&copy;2011 MediaFire <span style="color:#AEB8C2;">Build 69383</span></p>  <a href="/" class="mflogo_footer"><em style="display:block;padding-top:3px;color:#bbb;">Powered by</em><span style="display:none;">Mediafire</span></a> </div> </div>  </div>  <div id="page_screen" onclick="QU();">&nbsp;</div>  <iframe src="http://cdn.mediafire.com/blank.html" style="display:none;" id="userwork" name="userwork" width=0 height=0 frameborder=0></iframe> <iframe src="http://cdn.mediafire.com/blank.html" style="display:none;" id="emailwork" name="emailwork" width=0 height=0 frameborder=0></iframe>  <div id="ClickTaleDiv" style="display:none;"></div> <script type="text/javascript" defer>try{DoShow("notloggedin_wrapper");cR();  RunOnLoad();  ap(-1);var gV=document.getElementById('pagename');if(gV){switch(gV.value){case 'mediapro':if(fu==0&&lB==0){if(window.location&&String(window.location).substring(7,7+4)=='www.'){}}break;default:break;}}if(fu==0&&hq==0){if(akN!=1)ax();}else{dC();}}catch(e){} </script> <script type="text/javascript">var gV=document.getElementById('pagename');if(gV){$('body').addClass($(gV).val());switch(gV.value){case 'mediapro':if(fu==0&&lB==0){if(window.location&&String(window.location).substring(7,7+4)=='www.'&&typeof ClickTale=='function'){}}break;default:break;}}$(function(){$('#submit_login').click(function(){$('#login_form').hide();$('#login_spinner').show();setTimeout(function(){$('#login_spinner').hide();$('#login_form').show();},60000);});}); </script> <div id="bd-info-container" style="display:none">
  5. <!-- BITDEFENDER INFO BOX -->
  6. <div class="bd_info_wrapper lb-wrap">
  7. <div class="lb-header">About BitDefender</div>
  8.    <a href="/bitdefender/bitdefender_faq.php" target="_blank" class="lb-header-btn" style="position: absolute; top: 0; right: 0; margin-right: 10px;">BitDefender FAQ</a>
  9.  
  10.  
  11.    <div class="bd_info_content bd_info">
  12.    <div class="inside">
  13.        <p>
  14.            Every day, BitDefender&reg; protects hundreds of millions of home and corporate users across the globe &ndash; giving them the peace of mind of knowing that their digital experiences will be secure.
  15.            The BitDefender&reg; solutions are distributed by a global network of value-added distribution and reseller partners in more than 100 countries worldwide. More information is available on the <a href="http://www.bitdefender.com" target="_blank">BitDefender&reg; Security Solutions</a> site.
  16.        </p>
  17.        <h3 class="bd_step">Download a 30 Day Trial of BitDefender</h3>
  18.        <p>
  19.            BitDefender&reg; can detect infected files while uploading to MediaFire, but there may be malware inside your computer that can remain hidden from you,
  20.            such as programs that steal passwords or record key strokes. Fix these problems now with a 30 day trial of BitDefender&reg;.
  21.  
  22.        </p>
  23.        </div>
  24.    </div>
  25. <div class="lb-footer cf">
  26. <div class="mf_lightbox_btns right">
  27. <a href="#" class="mf_lightbox_btn secondary btn" onclick="$('body').removeClass('bd-info'); return false;">Back to Upload</a>
  28. <a href="http://www.bitdefender.com/mediafire" target="_blank" class="alt btn">Try or Buy BitDefender Now!</a>
  29. </div>
  30. </div>
  31. </div>
  32.  
  33. <!-- BITDEFENDER VIRUS MESSAGE -->
  34. <div class="bd_virus_wrapper show_virus_multiple">
  35. <h2 class="bd_mainheading virus lb-header">Virus Detected!
  36.        <span class="virus_single">All clean files will continue to upload</span>
  37.        <span class="virus_multiple">All clean files have uploaded</span>
  38.    </h2>
  39.    <div class="bd_virus_content virusfound" style="margin-top:205px; border-top: 1px solid #EBEBEB; -moz-box-shadow: inset 0px 1px 0px #fff; -webkit-box-shadow: inset 0px 1px 0px #fff; box-shadow: inset 0px 1px 0px #fff;">
  40.        <h3 class="bd_step1 virus_single"><span>(filename)</span> contains a virus</h3>
  41.        <h3 class="bd_step1 virus_multiple">One or more of your files contains a virus</h3>
  42.        <p>
  43.            BitDefender has found a virus in one or more of your files. Unfortunately, we do not allow infected files to be uploaded. If you feel that you've received this message in error, <a href="http://support.mediafire.com" target="_blank">visit our support page</a>.
  44.            <span class="virus_single">Here are a few common questions:</span>
  45.            <!--<span class="virus_multiple">The following files are infected:</span>-->
  46.        </p>
  47.    </div>
  48.    <div class="bd_virus_content fixvirus" style="margin-top: -20px;">
  49.        <h3 class="bd_step2">Fix Now with BitDefender</h3>
  50.        <p>Your computer is definitely infected with a virus. We recommend fixing errors by doing a complete scan of your computer with <a href="http://www.bitdefender.com/mediafire/fix-it.html" target="_blank">BitDefender</a>. For more information, <a href="/bitdefender/bitdefender_faq.php" target="_blank">view our FAQ</a>.</p>
  51.    </div>
  52. <div class="mf_lightbox_btns lb-footer" style="text-align: right;">
  53. <a href="javascript:void(0);" class="secondary btn" onclick="$('body').removeClass('has-virus'); return false;">Dismiss Message</a>
  54. <a href="http://www.bitdefender.com/mediafire/fix-it.html" target="_blank" class="alt btn">Get BitDefender</a>
  55. </div>
  56. </div>
  57. </div>   <script type="text/javascript">
  58.  
  59. var _gaq = _gaq || [];
  60. _gaq.push(['_setAccount', 'UA-829541-1']);
  61. _gaq.push(['_setCustomVar',1,'UserType','free']);
  62. _gaq.push(['_trackPageview']);
  63.  
  64. (function() {
  65. var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
  66. ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
  67. var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
  68. })();
  69.  
  70. </script>  </body> </html>


« Última modificación: 2 Diciembre 2011, 10:23 am por EleKtro H@cker » En línea

Eleкtro
Ex-Staff
*
Desconectado Desconectado

Mensajes: 9.788



Ver Perfil
Re: [BATCH] [VBS] Crear un script para subir un archivo a Mediafire?
« Respuesta #31 en: 23 Enero 2012, 10:46 am »

Up!  :-[



Creo que con el cierre de Megaupload y Filesonic, Alguien podría animarse y ponerse las pilas e investigar acerca de como hacer un script para subir archivos a Mediafire o Multiupload de forma sencilla... Yo ya he intentado todo lo que sé de mil maneras xD


Un saludo


« Última modificación: 23 Enero 2012, 10:47 am por EleKtro H@cker » En línea

Maya_cachondo

Desconectado Desconectado

Mensajes: 2


Ver Perfil
Re: [BATCH] [VBS] Crear un script para subir un archivo a Mediafire?
« Respuesta #32 en: 25 Enero 2012, 11:17 am »

Parece desesperante.
En línea

WaAYa HaCK

Desconectado Desconectado

Mensajes: 292


Arduino, Android and music


Ver Perfil
Re: [BATCH] [VBS] Crear un script para subir un archivo a Mediafire?
« Respuesta #33 en: 26 Enero 2012, 10:53 am »

ftsh.awardspace.com/media

Con Python, mediante métodos POST podríamos indicar la ruta del archivo, pero no sé... sigo mirando.
En línea

La cacatúa yoyó es nueva en el zoo!
Eleкtro
Ex-Staff
*
Desconectado Desconectado

Mensajes: 9.788



Ver Perfil
Re: [BATCH] [VBS] Crear un script para subir un archivo a Mediafire?
« Respuesta #34 en: 26 Enero 2012, 19:34 pm »


"The requested page was not found" xD

Ánimo Waya, si lo consigues sería muy útil y novedoso...
En línea

WaAYa HaCK

Desconectado Desconectado

Mensajes: 292


Arduino, Android and music


Ver Perfil
Re: [BATCH] [VBS] Crear un script para subir un archivo a Mediafire?
« Respuesta #35 en: 27 Enero 2012, 09:52 am »

Bien:
Código
  1.  <!-- BEGIN MAIN UPLOAD AREA -->
  2.          <div id="inner_header_box" class="preupload">
  3.            <div style=" margin-bottom: 5px;">
  4. <form class="form" name="controls">
  5.  
  6.              <div style=" font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 18px;">
  7.  I want to upload
  8.                <select class="header_dropdown" name="links" id="links" onchange="bH(this.selectedIndex+1,0);">
  9.                  <option selected>1</option>
  10.                  <option>2</option>
  11.                  <option>3</option>
  12.                  <option>4</option>
  13.  
  14.                  <option>5</option>
  15.                  <option>6</option>
  16.                  <option>7</option>
  17.                  <option>8</option>
  18.                  <option>9</option>
  19.                  <option>10</option>
  20.  
  21.                </select>
  22.                file(s) from
  23.                <select class="header_dropdown" name="location" >
  24.                  <option selected>my computer</option>
  25.                </select>
  26.                </div>
  27.            </form>
  28. </div>
  29.  
  30.            <form class="form" name="form_upload" method="POST" id="form_upload" action="" ENCTYPE="multipart/form-data" />
  31.  
  32.            <span id="links_html_0" name="links_html_0">
  33. <div class="header_browsebox">
  34.              <table border="0" cellpadding="0" align="center" cellspacing="0">
  35.                <tr>
  36.                  <td><img SRC="images/browse_left.gif" height="28"/></td>
  37.                  <td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><input class="browse" value="Loading..." type="text" size="58" /></td>
  38.                  <td><img SRC="images/browse_right.gif" height="28"/></td>
  39.                </tr>
  40.              </table>
  41.  
  42.              </div>
  43.    </span>
  44.            <span id="links_html_1" name="links_html_1"></span><span id="links_html_2" name="links_html_2"></span><span id="links_html_3" name="links_html_3"></span><span id="links_html_4" name="links_html_4"></span><span id="links_html_5" name="links_html_5"></span><span id="links_html_6" name="links_html_6"></span><span id="links_html_7" name="links_html_7"></span><span id="links_html_8" name="links_html_8"></span><span id="links_html_9" name="links_html_9"></span>
  45.  
  46.            <table width="520" align="center">
  47.              <tr>
  48.                <td width="160"><div class="icons"><img SRC="../cdn.MediaFire.com/images/icons/free.gif" width="16" height="16" align="absmiddle" /> 100% Free</div>
  49.                  <div class="icons"> <img SRC="images/icons/unlimited_uploads.gif" width="16" height="16" align="absmiddle" /> Unlimited Disk Space</div>
  50.  
  51.                  <div class="icons"> <img SRC="../cdn.MediaFire.com/images/icons/unlimited_file_size.gif" width="16" height="16" align="absmiddle" /> Up to 100MB per File</div>
  52.                  <div class="icons"> <img SRC="../cdn.MediaFire.com/images/icons/no_signup.gif" width="16" height="16" align="absmiddle" /> No Sign Up Required </div>
  53.  <div class="icons" style="padding-left: 20px"> <a HREF="frequently_asked_questions.php" target="_blank" style="color: #FFFF66"> Read the FAQs</a></div>
  54. </td>
  55.  
  56.                <td align="center" valign="top"><div style="padding-top: 10px;"><a href="javascript:cV();"><img name="submit_file" id="submit_file" SRC="../cdn.MediaFire.com/images/upload_button.gif" border="0" alt="Upload File to MediaFire" /></a></div>
  57.                  <div class="small" style=" margin-top: 10px;">By uploading files, you agree to both our <a HREF="acceptable_use_policy.php" target="_blank">AUP</a> and <a HREF="../www3.MediaFire.com/terms_of_service.php" target="_blank">TOS</a><br />
  58.                    <br />
  59.                    By making any content available through MediaFire, you represent and warrant that you own all rights necessary to properly do so.</div>
  60.                  <br />
  61. </td>
  62.  
  63.              </tr>
  64.            </table>
  65.  
  66.  
  67.           </form>
  68.          </div>
  69.          <!-- END MAIN UPLOAD AREA -->

Qué puedo sacar de esto?
En línea

La cacatúa yoyó es nueva en el zoo!
Eleкtro
Ex-Staff
*
Desconectado Desconectado

Mensajes: 9.788



Ver Perfil
Re: [BATCH] [VBS] Crear un script para subir un archivo a Mediafire?
« Respuesta #36 en: 4 Marzo 2012, 20:31 pm »

Bueno al final más o menos lo he conseguido...

No me gusta mucho pero támpoco me disgusta


1º - Bajamos el programa "File & Image uploader" (Crackeado)   (Yo tenia una licencia compada de hace años xD)

2º - creamos un perfil ene l programa eligiendo solamente mediafire para usarlo como host de subida predeterminado:



3º - Instalamos este archivo de registro que he hecho:

PD: Editar la ruta del icono xD

Código:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\Mediafire]
@="Subir a Mediafire"
"icon"="C:\\Windows\\Media\\iconos\\Mediafire.ico"
"position"="bottom"

[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\Mediafire\command]
@="\"C:\\Program Files\\File and Image Uploader\\FileUploader.exe\" \"%1\""


Y tachán!





PD: el icono




un saludo!!
En línea

WaAYa HaCK

Desconectado Desconectado

Mensajes: 292


Arduino, Android and music


Ver Perfil
Re: [BATCH] [VBS] Crear un script para subir un archivo a Mediafire?
« Respuesta #37 en: 4 Marzo 2012, 22:43 pm »

POR FIIIIIIIIIIIN  ;D Ya era horaaaa ;D
Mañana mismo cojo un tren y me bajo pa Valencia, te busco y me pongo a rezarte en medio de la calle xD
Felicidades! Te lo mereces, con tanto trabajo que hemos hecho ;)
En línea

La cacatúa yoyó es nueva en el zoo!
Eleкtro
Ex-Staff
*
Desconectado Desconectado

Mensajes: 9.788



Ver Perfil
Re: [BATCH] [VBS] Crear un script para subir un archivo a Mediafire?
« Respuesta #38 en: 4 Marzo 2012, 23:25 pm »

te busco y me pongo a rezarte en medio de la calle xD

Será "ADORARME"  ::)

xDDDD

No he echo nada waaya, he recurrido a un programa de terceros..., Pero es que, Ni tu lo sacabas el script, así que he tenido que tirar de ese programa porque no hay manera a nadie le interesa hacerlo xD

Y tu me has ayudado muxo así que felicidades a ti tmb.

salu2!
En línea

Páginas: 1 2 3 [4] Ir Arriba Respuesta Imprimir 

Ir a:  

Mensajes similares
Asunto Iniciado por Respuestas Vistas Último mensaje
Re: Ayuda para crear script basico en batch
Scripting
SuperDraco 1 3,244 Último mensaje 2 Junio 2011, 05:17 am
por .:UND3R:.
(SOLUCIONADO) [VBS] [BATCH] ¿Script para subir un archivo a Imageshack?
Scripting
SuperDraco 2 4,423 Último mensaje 11 Junio 2011, 21:11 pm
por SuperDraco
(Scripting) ¿Como subir un archivo a mediafire?
Dudas Generales
Eleкtro 0 2,988 Último mensaje 7 Diciembre 2011, 17:28 pm
por Eleкtro
Script para mapear unidades de red (Archivo .bat)
Scripting
Iesedobleac 0 4,792 Último mensaje 8 Octubre 2012, 19:12 pm
por Iesedobleac
Script Batch Para Subir archivo a FTP
Scripting
Flamer 2 11,617 Último mensaje 31 Mayo 2013, 16:53 pm
por Flamer
WAP2 - Aviso Legal - Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines