elhacker.net cabecera Bienvenido(a), Visitante. Por favor Ingresar o Registrarse
¿Perdiste tu email de activación?.

 

 


Tema destacado: Como proteger una cartera - billetera de Bitcoin


+  Foro de elhacker.net
|-+  Programación
| |-+  Programación C/C++ (Moderadores: Eternal Idol, Littlehorse, K-YreX)
| | |-+  NECESITO AYUDA URGENTE
0 Usuarios y 1 Visitante están viendo este tema.
Páginas: [1] Ir Abajo Respuesta Imprimir
Autor Tema: NECESITO AYUDA URGENTE  (Leído 1,303 veces)
rubenchuu

Desconectado Desconectado

Mensajes: 1


Ver Perfil
NECESITO AYUDA URGENTE
« en: 29 Mayo 2016, 13:13 pm »

Hola buenas, estoy estudiando informatica y me piden en programación hacer lo siguiente, pero nose como hacerlo debido a que no puedo utilizar ni cin ni cout y debo seguir los pasos tal cual están agradecería mucho la ayuda.

El nostre programa en C funcionarà de la manera següent.
Demanarà a l’usuari l’ordre del determinant amb què treballarà, donant a escollir entre 2 o 3 (incorporar un control d’errors per què no introdueixin cap altre nombre).
A continuació, demanarà a l’usuari si vol introduir ell mateix els nombres que composen el determinant o si vol que el programa en generi un automàticament. En qualsevol dels casos, per a això es cridarà a la funció “genera” i els nombres que composen el determinant aniran de 0 a 9, podent ser també negatius en aquest mateix rang.
Un cop generada la matriu, la mostrarà per pantalla (amb la funció “mostra”)
Un cop generat el determinant (bé manualment o bé de manera automàtica), el programa el resoldrà (amb la funció “calcula”) i mostrarà el resultat per pantalla.

Consideracions de disseny:
Només s’utilitzarà un vector taula [3][3] per guardar tant el determinant d’ordre 3 com el d’ordre 2 (inclòs en el de 3x3).
La capçalera de la funció que permet generar el determinant (tant si és inicialitzat de manera automàtica com manual) serà:
void genera (int (*vector)[3], int *porden)
La capçalera de la funció que permet mostrar tots els seus components serà:
void mostra (int (*vector)[3], int *porden)
La capçalera de la funció que calcula el determinant serà:
int  calcula (int (*vector)[3], int *porden)
Com veiem, en els tres casos a les funcions les enviem el punter del vector multidimensional i el punter de la variable on es guarda l’ordre del determinant. En la funció “calcula”, a més, es retorna a la funció main un integer que correspon al resultat del determinant que el programa haurà de mostrar.


En línea

MAFUS


Desconectado Desconectado

Mensajes: 1.603



Ver Perfil
Re: NECESITO AYUDA URGENTE
« Respuesta #1 en: 29 Mayo 2016, 13:38 pm »

No puedes usar cin ni cout porqué te piden que el programa sea en C. Escríbelo en C y estará bien.


En línea

Páginas: [1] Ir Arriba Respuesta Imprimir 

Ir a:  

Mensajes similares
Asunto Iniciado por Respuestas Vistas Último mensaje
AOE II necesito ayuda urgente!!!
Juegos y Consolas
xuko 3 2,207 Último mensaje 7 Septiembre 2004, 05:06 am
por DJ46
Necesito entregar una práctica urgente
Java
dj13 6 5,748 Último mensaje 10 Junio 2021, 00:07 am
por Danielㅤ
WAP2 - Aviso Legal - Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines